Souvenir for close friends

Sabtu lepas, Hadi & wife dtg Villa hntr kad kawen aku. Yg paling besh sekali kad dah siap dilipat. Pastu kertasnya tak senipis yg aku sangka. Agak pelik jgk nie sbb seingat aku mase tgk sample, lembik je kertasnya. X kesahla. Yg pnting aku amat2 puas hati dgn kad kawen aku nih. So ptg tu aku pn membahagi2kn la kad tu jd 2 bahagian. 1 bahagian utk Iz= 600pcs. 1 bahagian utk staff opis kitorang= 100pcs & 1 bah.utk kawan2 & sedara mara aku=300 pcs. Aku asing siap2 dlm kotak yg berlainan. Payment pon da settled. Lega sgt2. Mggu nie nk buat 2nd payment to K.10 utk Pakej Kawen belah Iz. 3rd payment after wedding kott ( x sure lg, kene diskas ngn Iz).

Ntah nape aku rase mcm da x byk da benda nk buat utk majlis aku sok. Rase cam seme dah settled. Pdhal Pekej Kawen belah aku hanging lagi tu hehe. Nk buat mcm mane? Tggu jelah 17/4 nie nk balik kg.aku lg utk urus hal ni. Insyallah semenye ok je. Optimis nihh hehe. Bab souvenir utk close friends aku blm decide lagi lah. Rase mcm kene ade gak & aku cume tertarik dgn 1 produk nie jer. Mini mugs yg ade gambo kartun getting married, nama aku & Iz, tarikh wedding & tq. Aku x sukelah cam lilin2 jer, sapu tgn ker, kipas ker...cam buhsan je benda2 tu. Tp tuelah..budget tu yg mnjd masalah. Aku rase aku mampu..budget buat belah aku dlm 100 pcs, belah Iz pn 100 pcs. Total RM500. Mmg mahal klu pk2 balik tp bile pk utk sekali seumur hidup, x salah rasenyer berhabis sikit. Tp bile pk, dgn duit sebnyk tu, byk lg benda aku leh buat. Haa..tu yg jd berbelah bagi nihh. Klu nk buat, kene decide asap. Aku jd seram nk buat dulu sbb Pakej Kawen belah aku x settle lg. Arr..fenin..fenin...nnti ar diskas ngn Iz

Benda kecik2 nie khas utk kwn2 rapat. Means aku kene beli paper bag special. Isinya maybe orange/apple, sweets/chocolate & mini mugs tuelah. Bestnya klu blh buat benda nie. Duit..duit..kemarilah kau!!!! kekekke...xde sape2 ke nk sponsor weyyy????aku klu bab sponsor nie terbayang K.Ya jer hahaha...ntah laa..td da emel tnya pndpt dia ttg souvenir nih...dia kate nnti tnya Fizah..ok la tue..asal jgn mahal2 sgt udah leww...hehe..

Popular Posts