Another Long Weekend :I


Busannyer. Sllunye klu ade benda/hal yg melibatkn K.Nita, last minute ade je dia nyer masalah. Mase nk g rmh dia last few weeks pn smpi bape kali pospone. Smpi aku da jd malas nk pegi dah. Tp sbb da penah ckp nk g, gagahkn diri gak la. Utk projek plan for 2moro at Midvalley pn pagi td dia ckp mak & ayah dia nk dtg pulak. Aku mmg da ade instinct da dr smlm. Siap ckp ngn dia 'jgn ade pape lak nti kak'. Dia ngn kompiden je ckp 'ok punye, xde pape'. Aku td buat muke poyo jelah dia ckp ngn aku tu. Ckp nk g hari nie pas keje or Ahad ptg after perents dia balik. Aku ckp better buat appointment dulu. Masalahnye paper Star smlm si Mages bwk balik rmh plk. Nie lg 1 minah x paham bahase. Pdhal K.Niza ckp dia da remind jgn bwk balik paper Star tu sbb bos aku nk bace after balik dr holiday nti. Tp dia g bwk balik gak. Aku selambe je ckp nnti bwk balik opis paper tu sbb bos soh aku simpan. Dia ckp next week dia bwk. Yer yer lah tu. Kompem lupe hari Isnin sok. Aku gak yg kene remind balik hari2.

Ramai org ckp manusia yg ade 'kaler' nie mmg suke putar alam. Auta je lebih. Aku x bape setuju la sbb pd aku personaliti stp org tu lain2, xde kene mengena ngn races. Tp bile da a few times kene ngn 2 minah yg ber'kaler' nih, aku jd cam nk ade gak je bad impression pd makhluk yg ade 'kaler' nih. Sempat aku menggodek ttg permanent hair removal nih. Now i know yg treatment nie bkn buat sekali jer. Kene byk kali gak. Lebey kurang cam slimming program ler. Adoii..nie yg maleh nie nk kene g byk kali. Buat aku cam x excited da nk g. Nmpknye kaedah waxing jelah yg terdaya dilakukan. Kak B kate kt salon dia ade buat. Ajak Iz je nnti pegi. Buat sauna & bath skali. Blm citer lg ngn Iz psl x jd pegi rmh K.Nita weekend nie. Nmpknye balik rmh Cheras as usual lah. Ajak K.Ya g Fah Lean kt Balakong pn ok nih. Tgk ape yg patot. Leh beli bunga dulang utk hantaran sok ker, tgk bunga2 artificial utk letak kt bilik aku sok ker. Tgk la tahap kerajinan aku mcm mane.

Hari nie Iz ade projek kene stay kt opis dr kol 9mlm-5pagi esk. Rase cam nk stay ngn dia jek. Iz ckp boleh je. Tp nnti kompem aku boring arr tgk dia buat keje jer. Betol jugak tu. Eee..da busan da aku tiap mggu asek jd maid jek. Cepat la kawen....hehhee...xpe seminggu jek lagi...next weekend balik Jhr. Yahooo!!!

Popular Posts