Quick Update

Wawawa...musti ramai yg kuciwa bile menjenguk blog aku xde hapdet lg kann??kann?? :p Perasan skali skale xpe heheh. Aku ade tp bos aku yg masih MC for the 2nd day. Makanya kamu sndiri2 phm la kan huhu. Beshnya keje 2 hari mcm x g keje pon. Dept. sgt santai & semua org in a very good mood. Sbnrnye pagi td Tun Mahathir our ex PM dtg ke opis kitorang sempena reunion ex student King Edward V College of Medical 1947 kt hotel sebelah nie. So semua staff kene buat sket sambutan lah mase semua veteran2 medic nie dtg utk penerangan ttg Cyberjaya kt our boardroom. Tp malangnya aku x join pn sbb kene jage opis. Xkan nk bior opis xde org kan? Of course la kene ade org yg standby if ade call in or dtg nk buat payment. So disbbkn aku x pakai office uniform which is wajib utk hari nie psl nk sambut Tun & the gang, maka kenelah aku berkorban. Sdhnye xde pn gambo aku ngn Tun for his 2nd visit here for this year. Cam sedih gak bile tgk gambo2 opismate laen di emel sekali kt aku. Saje je nk buat aku hangin tau tsk tsk. Tp bile aku teringat kenangan indah dpt salam ngn Tun 2 kali mase ade dinner function kt MMU last 2 years, hati jd tenang balik :p Ehh..rasenye mase 1st visit dia mase aku baru pas kawen ari tu dpt la salam ngn dia. Lupe pulak hehee. X kesah la. Yg pasti aku sgt admired him on his speech. Kata2 yg bersahaja yet very sinical & he always makes the crowd enjoy the speech very much. Alamak, masa dh time lah. Its time to pack my things coz skjp lg phone akn berbunyi means hubby ajak balik rmh. Nk singgah Pasar Tani beli bahan2 utk masak bekpes esk. Tata.

Popular Posts