Random (1.0)

* esok nak belanja Mak, Abah & Anje makan malam kat Bangi - sempena besday mak & rasa syukur Abah sdh semakin sihat (selera makan pn semakin ok) after his bypass surgery 11.3.2010 lepas & dpt bonus utk tahun lepas :p (bonus da dpt lame baru skrg nk blanje ker? ish ishh) & sempena Mothers Day juge (sy pn seorg ibu jg skrg *wink wink*)

* water chalet di PD sudah selamat di booked to celebrate our 1st Anniversary on 23rd nanti. xpelah bayar mahal sket sbb sambut pun setahun sekali kann. sambutan jadi lebih special dgn pertambahan ahli keluarga baru iaitu Cik Naurah kite..yeayyyy!! (sape lagi kannn??heheh). maka haruslah sambutan yg pertama ini terlebih special sbb byk yg special. semoga Allah berkati percutian kami, amin.
-tak sabo nk snap pics byk2.blh jeleskn org yg bace blog aku nihh (ape punyer niatt daaaa :p)-

# mengimbas kembali percutian terakhir aku bersama keluarga pd bln May (Labour Day) tahun lepas kt Langkawi. sblm aku kawen oke huhuh..kejap je dh setahun -_-"

Guwe tukang tangkap gambo
Guwe ketika masih normal (kire kurus versi aku la nie huhuhh)
The Datai. Me with back pack yg dh hilang ntah kemane..tsk tsk

Popular Posts