Entry Org Malas & Sketsa Seram2 Kuku

Dulu2 wallpaper gambar mcm2. Now, selagi buleh semua nk letak gambo anak ;p (sebok je singa tu nk enterprem jugakk huhuh)

Inilah buah pear yg aku geget2 telan kulitnya pastu bg Kudik nyoyot isi dlmnya (buah pear nie lebih sedap dr pear yg hijau biase tue & of kos harganya lebih da boom hahah)

Haesya El Arissa bt Syahrul Ghani (panggil Hasha jerr) - anak ke-4 Kak Lin

Ade budak nama Kudik kene masok buai for the 1st time. Dia buat muke xde perasaan -_-" (dptla bertahan 5 minit, pastu dia dah start mintak di angkat huhuh). Ade pulak bdk kecit lg sorang baek hati tolong henjutkan buai huhuh (Aqiel El Wazien, anak Kak Lin ke-3)

Rase cam nk geget2 jer pipi bile dia buat muka xde perasaan mcm nie..grrr

' Orang makin hari makin sayanggg kat Abang'

'Abang pon makin hari makin sayang jugak kt isteri Abang nie...'

' Tapi Abang selalu ejek org da gemok! Asek main2 jer perot org yg dah gelebeh tsk tsk'

' Itu sebagai motivasi supaya Sayang diet kuruskan balik badan tue..'

' (Kot ye pon x payahla maen2 perot yg berlemak tuhhh -_-")'

Popular Posts