Naurah di Pagi Raya 2010

Hepi dapat pakai baju kurung kott =)
On the way ke rumah Bibik Yam. Depan rmh in law jer hihi
With Bibik Yam. Naurah suke dgn bibik yg baik hati
Berlatar belakangkan rumah in law from Bik Yam house
Mane kuih raya nie....kate Naurah dlm hati =p
Nie gambar2 masa 1st day Hari Raya 2010. Gambo Ibu xleh nk tunjuk sbb x pakai tudung. Malu nk tepek hihi. So layankan jelah gambo Naurah & Habi nih. Ibu jadi papparazi yg berjaya jer =p Takde mood lagi la nk taip byk2. Makin lama makin malas nampaknye huhuh. Ade lagi gambo Naurah dgn baju2 rayanya yang lain. Baju gown etc. Baju kurung ade 1 nie jer. Tu pon beli last minute 2 hari sebelum Raya kat Giant Nilai. Harga dah turun 10 hengget dr harga sebenar. Itu bagusnya beli last2 minute nih hihi. Seb baek ade lagi saiz 0 utk baby nih. Tgk elok pulak Naurah pakai. Cuma tang tangan je kene lipat sbb panjang sket. Kain seme ok =) Ade gak Kudik baju kurung eventho Ibu & Ayah tak plan nak beli pon. Rezeki ko lah Naurah =D Ok, ptg sket klu rajen upload gambo Naurah pakai gown pulak. Till then....

Ohh...nak bagitau 1 berita gembira tentang Naurah. Nak masok umurnya genap 7 bulan hari Sabtu lepas, dia dah start gagah2 nk merangkak tp mcm tak bape nk pandai lagi. Duduk mmg dah terer dah hihi. Start semalam seharian di rumah Sepang, dia mmg sudah boleh merangkak dengan jayanya =D So pd usia 7 bulan, Kudik sudah boleh duduk & merangkak. Tak terkejar Ibu & Ayah dibuatnye. Seronok sgt tgk dia merangkak laju jer. Pantang nampak Ayah & Ibu, kompem dia meluru mengejar dgn merangkak tuh. Tak berani lagi nak lepaskan dia bebas merangkak atas mozek. Sentiasa rasa takut dia akan tersembam ke lantai or bile duduk akan terbalik ke belakang. Rase mcm nak letak toto 1 rumah jer hihi =p

Popular Posts