Syukur Alhamdulillah

Syukur Alhamdulillah, my Naurah sudah sihat dr fever =) Spt yang aku jangkakan, dia demam sbb mahu tumbuh gigi hihi. Sudah nampak 2 batang di bawah. Sgt cute okeh =D Ntah nape aku suke sgt rasa gigi yg 2 btg tue dgn jari. Pastu asyik2 ckp ' anak Ibu dah besar lahh...' Mungkin atas tindakan pantas & tuntas membawa Naurah ke klinik & beri dia ubat, hari Jumaat demam, hari Sabtu sudah kebah. Jumaat mlm bergilir-gilir dgn habi jaga Naurah. Pastikan suhu badan tak terlalu panas. Bagi ubat mengikut arahan doctor & sekali sekala tuam kepala si kecit dgn lampin basah. Esok paginya eventho panas sudah tinggal suam2, bagi lagi ubat sekali lagi. Sbb takot panas naik semula. Ptg Sabtu dapatlah pegi majlis hari lahir anak Abg Eddy si Emriel kat Keramat. So ade a few pic Naurah yg dicaptured mase kt sane. Dia tak meragam cuma agak moody. Blm betul2 sihat lagi rasanya. Still nk melekap dekat Ibu & taknak dgn org lain. Standard la klu dia sakit kann.

Mcm besday girl pulak pakai topi tu. Tgh pegang angpow raya dr Cik Edy
Tak sudah2 dgn handbag Ibu
Takde mood yer sayang?
Kaler baju sedondon dgn besday boy
Terer tak Naurah tiup belon?? hihi
Syukur sgt sgt demam kali nie sekejap jer. Mmg sbb nak tumbuh gigi je kot. Sbb tu cepat sembuhnya. Ini adlh demam Naurah kali ke-3 sejak dia lahir ke dunia. Nanti tumbuh gigi kat atas demam lagi kot ek? Adoi...poneng jugak kepala di buatnye bile demam2 nih. Tak senang duduk kite dibuatnye. Smlm petang my mom & dad sampai sdh ke rmg guwe. Hari nie Abah ade check up eco kt HUKM. Ade machine baru. So tu yg depa panggil patient2 lama utk buat test. Hrp machine baru nie blh clarify yg Abah betol2 sudah sihat walafiat. Insyallah =) Nenek ada di rumah, so Naurah tak pegi nursery hari nie. Cam cuak je mak nk jaga Naurah sbb dah lama tak jaga bdk kecit tu kann. Mcm2 jugak mak tanya tadi. Takot Naurah melalak x hengat dunia katanya. Mati kutu dibuatnye hihi. Behave yer Naurah. Jgn bg nenek poneng mcm Ibu =)

p/s: nak snap gambo gigi Naurah tapi tak sempat la pulak hihi. some other  time Insyallah =D

Popular Posts