Naurah @ Hutan Bandar Mutiara Rini, Skudai, JB


Dear readers, den masih di kampong right now. Nak upload gambo photoshoot Naurah semalam punyelah lame. Saiz besar la. Nk resize agak malas pulak. Heheh. After je settled ps semalam, teros ikot Ayares g opis dia & dia burn all gambar2 Naurah dlm CD. So semua gambar adalah fresh or raw. No editing at all. Honestly, for me, without editing pon dah sgt2 cantik hasilnya. 2 thumbs up. Tak sia2 aku & habi dok sekejap menonggeng, kejap kang buat aksi melompat, dan mcm2 aksi lg lah sbnrnya, juz utk dptkan pelbagai shot yg menarik utk Naurah. Nak suruh dia buat pelbagai memek muka bkn senang oke! Kdg2 dia ok. Kdg2 dia dah xde mood, menangis pulak. Mmg kena sabar la klu buat photoshoot utk babies nih. But overall, mmg puas hati. Dah la free kan? Keh keh. Kudos to Ayares from Capturepix. Dpt la belanja dia & 1 his friend makan Ayam Penyet kat U Mall as a gratitude from us. Keep in touch ok bro! =)


Ohh. By the way, all pics are taken at Hutan Bandar Mutiara Rini, Skudai, JB. Carik2 gak kelibat Fashya & Husna. Tak nampak pulak. Heheh. Lepas makan, teros balik rumah sbb letih giler. Photoshoot berlansung lebih kurang 1 jam 1/2 sahaja. From 10am to 1130am. Teringat pulak time den shoot gambar wedding dgn Ayares dulu. Huhuh. Mengimbau kenangan lama. K lah. Nak tgk Naurah kat luar tgh tengok ayam tuhh. See ya =)

Popular Posts