I'm Happy =D

I'm so happy today =) Its not bcoz Ana Rafali menang AJL malam td. And of coz its not bcoz Liverpool kalah 1-0 dgn Man U mlm td jugak (FA Cup). Kalau Gerrard tak kene buang padang maybe boleh menang  or at least draw -__-". 

Let the pics tell you the story =D

Look at me aunties =)

Practice dekat dgn tempat kegemaran -__-"

Start petang semalam, Naurah sebok practice kebolehan terbaru dia. Lega rasa hati bila tgk ada perkembangan terbaru dia after several months cuma sticked pd kebolehan yg sama. Ptg semalam dia masih perlukan something utk berpaut or pegang utk berdiri sblm melepaskan tangan. But malam td sudah berani bangun sendiri dari duduk & terus berdiri. 

Bersungguh betul dia practice. Aku & habi pon bagi sokongan jelah dgn menyorak & memuji dia. Perghh..makin bersemangat dia buat aksi nk berdiri sndiri tuh. Siap tepuk tangan bile kitorang ckp 'Naurah pandaiiii!!'. Sudahnya kitorang pulak yg penat nak melayan. Keh kehh..

Next week Naurah will turn 11 months. By that time dah boleh menapak a few steps da kot ek? Hehe. Tak sabo nak tgk. Apa2 pn sblm dia dpt berjalan dgn betul, better aku & habi percepatkn proses membeli safety gate utk di letak kt tangga naik ke tingkat atas tue. Sedangkan masa merangkak pon kdg2 kitorang terlepas pandang, inikan pulak bila dah dpt kaki. Pernah bila kitorang perasan dia senyap jer, tengok2 dah ade kat anak tangga ke-4 dia memanjat. Sakit jantong aku dibuatnye. Huhuh...

Popular Posts