Ralit Melampau

Ok. Sudah-sudah la tue cerita tentang hati. Lama-lama org yg dok bace dpt penyakit hati pulak. Heheh. So di pagi Jumaat yg indah nie kite layan gambo sepsi Naurah Zayanie pulak yer. Dak tecit nie kalo dah jumpe henpon Ayah dia, mmg ralit sungguh. Kite panggil pon dia buat dek aje. Sabo jelah. 

Henpon aku dia tak bape nak main sgt. Nape ntah. Tp scr keseluruhannya, dpt aku simpulkan yg Naurah tak bape gemor sgt dgn henpon. If babies or kids yg lain sllunya mmg suke giler & akan nangis if x dpt henpon, Naurah selalunya buat tak layan jer. Dia lebih gemor panjat tangga & ke switch port -__- 

Enjoice the piccas =)

Serius giler muke
Aku panggil tak toleh lansong ko!
Alahai rambut....halus & jarang..kui kui...

Popular Posts