Splash Park, The Mines


Guys, I found out about Splash Park, The Mines after browsing the internet looking for suitable place for our 2nd gathering. Since Alamanda rasanya memang takde tempat yg sesuai utk meet up dgn kita semua yg dok nk berdukung anak masing-masing, Splash Park nie macam quite interesting & more suitable. Excited punya pasal, I  did contact the customer service to know if there's any fees to enter the park. And u know what, its a free admission okeh! =D 

Cam best pulak bwk Naurah main2 air since dia mmg tak pernah lansung pergi main air okeh! Waima swimming pool pon. Sadis parents ko nie Naurah. Haha. Jeles sama Zuris yg selalu bwk Kysha mandi manda. Huk huk..

Camne guys? Nurul? Honestly, for me Alamanda mmg dah oke sgt-sgt. Lebih dekat dgn rumah berbanding The Mines. Cumanya takde tempat yg sesuai utk kite gather ramai2 dgn anak-anak semua. Rasanya Ann ibu Kaisya pon takde masalah nak drive sbb tak jauh pon dgn Putrajaya. Around 15 minutes je kalau tak silap.

Apa2 pon keputusan di tangan semua orang. Cuma bagi option lebih jer utk semua =) Or maybe can be consider for our 3rd gathering =D

Updated info: All of us must like this rite??? =D Baby Care Room

Spacious baby changing rooms equipped with changing tables are available at every floor of the mall for your convenience.

Popular Posts