TAG By Fara

So sorry Fara. Baru ku tahu diri ku telah di tag oleh diri mu bbrp hari yg lalu. Keh kehh...camne boleh tak perasan ntahh...ok so ku jawab tag mu itu =)

1- Apa benda penting dalam hidup anda?
Allah. Family. Kawan-kawan. Duit.

2- Benda terakhir yang anda beli guna duit anda?
Buku Al-Ma'thurat Kecil. Susunan Al Imam Al Syahid Hassan Al Banna. $1 jer ko!

3- Di manakah tempat anda akan melangsungkan perkahwinan anda dan apakah temanya nanti?
Dah kawen. Ade anak da pon. Kawen kat rumah. Tema at my place - brown. Habi's place - blue & white

4- Adakah anda sedang bercinta sekarang?
Yupp!

5- Berapa lama anda akan mencintai kekasih anda?
Insyallah hingga ke hujung nyawa. Amin.

6- Di mana anda selalu jumpa kekasih anda?
Di rumah & di office =D

7- Novel/majalah/buku terakhir dibeli anda ?
Semalam. Kat Anjung, Putrajaya.

8- Siapakah nama penuh anda?
Malu lak nk tulis. Hik hik. Siti Sharena Binti Rusli.

9- Antara mak dengan ayah yang mana anda lebih mesra?
Emak.

10- Namakan orang yang anda betul2 nak jumpa dalam hidup anda?
Siape ehhh? Emm. Mommy bloggers kot. Mcm Dayu, Ann, Nurul, Hannah, Fashya, Yun =)

11- Adakah anda basuh baju anda sendiri?
Suami basuhkan. Hihi =p

12- Di manakah tempat anda betul2 nak pergi?
Makkah Al Mukarramah. Dpt buat umrah pon jadi lah. Yg penting nk tgk Kaabah live. Insyallah, amin.

13- Pilih satu "peluk" atau "cium"?
Peluk. Pastu kena la cium. Ngeh ngehh =B

14- Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag.
1. Dia ada 2 daughters yg comel
2. Dia mcm happy go lucky person. Mcm la. Sbb x pernah jumpa. Tak tau. Hehe =p
3. Dia selalu tag aku utk join contest. Tp sllu pulak aku x masok. Malas tahap gaban. Sori Fara...huk huk

15- Lima benda yang disayangi dalam hidup anda.
My Kelisa JHT 3253
My cikai Sony Ericsson K660i
My Spectra 3 pump
My Avent Manual Isis Pump
My Books

16- Lagu yang anda suka dan selalu dengar.
Maher Zain - The Chosen One

17- Bila tarikh lahir dan kt maner korang sambut tahun lepas?
24 September 1982. Manhattan Fish Market with my office mates. Ngan habi x ingat pulak. Adoiii...rumah je kot...huhuh =p Sadisss.

18- Rakan blogger yg anda nk tag?
Fashya, Hannah, Na, Yun & Dayu. Yg lain nak join boleh dipersilakan. Mcm Aishah, Faizah, Mai, Nurul, Ann, Puan Su, Mun, Fiza, Hai. Semua org aku tag. Wahahaha *gelak jahat =B

Popular Posts