We're Too Late - MV Gathering

Sama macam momy Mya. I feel so damn tired right now. *nyaris2 MC. Eventho takde kenduri kendara ape pon, kepenatan itu mengalahkan rasa penat masa majlis kawen sendiri dulu.  Super duper penat. Sabtu dari pukul 10pagi sampai 5petang, the 3 of us sibuk ber'shopping' hingga ke Jusco Seremban 2. Melarat ke Mydin Kota Seriemas & ke Pasaraya Seroja. Ahad pagi, dah tau ade agenda ke MV with mommy bloggers. But we cannot make it in the morning. Ada hal yg perlu habi settlekan.

By the time hal suda selesai, masok sms from Nurul mama Raina bertanyakan status kepergian kami ke MV. Rasa bersalah suda. But i feel so damn tired. Plus alergi Naurah yg naik semula. Nak g klinik ker, nak g MV nih? Semua ubat alergi Naurah baru saja di top up. So cancel ke clinic, off we go to MV. Bukan senang nk buat gathering mcm nie kannn??

Eventho tau dah sgt terlewat utk jumpe mommy bloggers yg lain, dlm hati kata, at least aku pegi jugak. Huk huk. Bukan saje taknak pegi ok! Mmg sgt sgt nak jumpe dgn baby masing2 yg cute tuh. Kenalkan dgn my Naurah yg in a happy mode semalam. Malangnya rezeki perkenalan masih blm sampai.

I'm so sorry guys. Harap jgn serik inform ibu Naurah lg klu ada next gathering =I

Arrived je kt MV, teros called Yaya bonda Auf. Manelah tau dia ade lg kt MV. Malangnya suda sampai Putrajaya. Keh kehh. Hampa mmg ade. Tp salah sendiri jugak yg dtg super lambat. So jalan2 jelah kami ber-3. Mule2 carik makan dulu. Lunch pukul 3 petang. Lapo menggila. Pastu baru la jalan2 bwk Naurah masok Pets World. Mcm mini zoo pon ade. Naurah pon excited gile dpt tgk cats, dogs, fish, birds etc dgn lebih dekat. Siap nk nanges bile nk beralih ke pets yg lain. Huhuh.

Yg dpt di ambil hanyalah gambo2 yg membuktikan kami ade disana. Cuma masa je yg salah. Thats y x dpt jumpe sape2 pon =(  Bile nampak family yg ade anak kecik mcm kami, teros otak ckp ntah2 itu bloggers tak?? Ibu Naurah cam blogger meroyan...kah kahhh

Sambung sms dgn Nurul yg ade shoot kat Bangi. Dia kata ruginya tak dpt jumpe sdgkan dah ada di tempat yg betul. Nak buat mcm mane Nurul. Masa nya tak betul pulak. Huhuh =I

Ape2 pon let the bygone be the bygone. Yg sudah tu, sudah la. Brg yg lepas jgn di kenang. Ayat nk memujuk diri sndiri. Hahah. I'm looking forward for the next mommy bloggers gathering =) Ada sapa2 rajin nk jd penganjur lagi?? Hehe =B

Popular Posts