Hangin!

Takde mood betol sekarang nie. Kak B pesan Nasi Lemak, Kak Nita pesan Nasi Goreng. Bile bawak balik, jadi 2 Nasi Goreng. Mane Nasi Lemak yang dah di request awal2 tadi tue? Sakit hati betol lah. Kesian Kak B. Dah ler belum makan apa2 dari pagi. Dia tak makan nasi goreng ikan. Ikan dia tak makan. Adehh....rasa bersalah betol jadinya aku. Dah ler pagi tadi dia tolong punch kan card sbb aku lambat. I hate this feeling -__-

Sebab kalau terjadi pd aku pon, aku hangin jugak. Bayangkan kite dah la lapo. Pastu dah pesan elok2, orang beli benda yg kite tak makan. Sedih tak? Kalo terjadi kat aku, entah2 aku nangis. Aku bab makan2 nie mmg sensitif sket. Lagi2 kalo mmg tengah lapo giler. Mmg pilu hati jadinya.

Ahhh....rase macam nak pegi pulang nasi goreng tu & amek nasi lemak. Tapi Kak B tak bagi pergi pulak. Dia kata takpe. Heee...serba salah aku di buatnye.....-__- I hate myself for making such a silly mistake. Silly me. Budak yg menapau tu pon bongok. Entah sape punye nasi goreng dia pegi cilok bagi kat aku. Sakitnya jiwa.......

* UPDATED:- dah pergi tukar ke nasi lemak. puas hati aku...muahahaha..gerammm! 

Popular Posts