Korean Sticker Deco

Cantek takk?? *gaya Eric Leong tanya hahaha...

Close up skett

Org soh smile dia buat muka mcm nie. Sabo jelah -__-

Inilah addiction terbaru aku. Beli Korean Made Sticker tampal kat wall rumah. Best sticker nie sbb boleh bukak & pasang banyak-banyak kali. Takde masalah. Kalo yg beli 3=RM10 xleh ler nak bukak2 banyak kali. Heheh. Yang original nie of kosh pricey from the cetak rompak. Takpelah. Yang penting kualiti. Nak pakai lama buat deco kat rumah kann? Heheh.

Dalam master bedroom pon ade letak. Gambar kartun2 dgn pembaris buat ukur tinggi Naurah. Comel jugak =) Lupe nak snap gambo lak. Nnti2 wa upload bg u all tengok. Barulah berseri sikit rumah wa. Kalo tak asek plain jer. Boring dowh! Naseb rumah tak dpt tuan yang berseni. Tampal sticker dah bangga giler. Hahaha.

Latest atas sticker bunga2 tu habi dah tolong gantung frame bunga yang org bagi sbg hadiah kawen dulu. Tak sempat nk snap gambo lagi. Nanti2 wa upload sekali dgn gambo pembaris Naurah tue keh! Adiosss...

p/s: sape2 nk beli online bleh pegi website nie http://irkoreadeco.com/ =D

Popular Posts