Quick Update

Nak update blog tapi ada kerja la pulak. Hari nie Cyberjaya hujan sepanjang pagi. I love when its raining. Suka sbb sejuk & mendung. Hehehe. Ntah pape....=b

Esok ada staff meeting. Bermakna ada pengumuman tentang bonus. Last year aku tak dapat attend sbb masih dlm maternity leave after bersalinkan Naurah. So agak rindu dgn staff meeting nih. Suka tengok ada org bangkitkan issue2 yg berbangkit. Eventho x semuanya akan mendapat jwpn yg +ve dr COO or HR, at least ia dibangkitkan & diperbincangkan.

Tp klu nak harap aku yg berkata-kata, jangan harap la kan. Aku nie sape siot. Pekerja cabuk saje. Hehe. Tak terkata-kata aku dlm board room yg penuh manusia tue. Gugup wehh! Aku dah biasa low profile sejak dr zaman sekolah lagi. Keh kehhh =b

Hujung minggu nie gaji masok. Hrpnya bonus pon masuk sekali. Weekend boleh la kami berjimba. Yahooo! Mggu depannya pulak plan nak balik Johor. Mggu depannya lagi satu ada invitation birthday party pulak.

Bulan 5, bulan yg ditunggu tunggu. My little family holiday for the year of 2011. Cannot wait =D

K nak buat keje. Toodles =)

Popular Posts