Baby & Daddy Moment Contest

My support to my dearest blogger friend Zuris, a full time housewife to be by joining this easy contest


 
 Gambar yang dipertaruhkan utk contest kali ini ialah ini:-
Nama Baby: Naurah Zayanie
Umur: 1 tahun 2 bulan

Gambar nie diambil masa percutian ke Port Dickson bersama keluarga in law pd bulan Mac yang lepas. Ini adalah first time Naurah mandi laut & dia adalah agak takut ok. Tengok lah tangan dia dok kuat ramas baju habi. Dari situ kita dah tau dia memang takut dikelilingi air laut saje. This is one of the best moment yg berjaya aku captured atr Naurah & her Ayah. Betapa Naurah sgt bergantung & memerlukan Ayahnya ketika nie. I bet habi pon mesti rasa bangga bila anak peluk dia erat macam tue & he's doing his part as a daddy. Its a great feeling ever for a parents =)

So aku tag this 3 person to join the contest:

Popular Posts