Contest I'm Proud To Be a Mother

Pagi-pagi nie tetibe macam rajin pulak nak join contest. Dah lama tak join contest lah. Rindu pulak tetibe. Hehehe. So tanpa org tag, aku tertarik nak join contest I'm Proud To Be a Mother from Ainul.


Lets see syarat-syarat of the contest yeah!

Syarat-syarat:-

1. Jadi follower blog ainul - DONE
2. Letakkan banner ni kt blog korang - Jap lagi
3.Letak gambar korang bersama anak anda @ anak sedara ke..
Nama Ibu:
Nama anak:
4.tag sekurang-kurangnyer 3 org
5.tinggalkan link entry pada comment

Tarikh tutup 30/5/2011

Hadiah:-

Kain pasang cotton Viscose & special present from Turki / Russia
Pemenang adalah berdasarkan gambar yang paling menarik, kreatif
 
 
Gambar yang aku pertaruhkan utk contest nie ialah ini:-
 
Nama Ibu: Siti Sharena Rusli
Nama Anak: Naurah Zayanie Mohd Izhar 
 
Dan aku nak tag org-org nie:-
 
1. Na Ibu Mika 2. As Mama Adif 3. Evyn Mama Ammar 
 
Sekian, terima kasih. 

Popular Posts