Tq & Congrats

Thank you so much AishahRahim sebab tolong buatkan commentLuv. Nampak sangat aku nie tak berbakat bab coding2 nie. Tau dek laki aku mampos kena gelak jelah. Susah dapat laki power IT nih T_T

Now tinggal nak  buat gravatar supaya boleh nampak gambo muka kita bile komen. Sat g aku try. Kalau tak boleh lagi, kenelah mintak tolong Aishah lagi. Hahaha. Boleh kan dear? Kui kui =B

Around 2.00am in the morning, habi dapat sms dari his kazen Ejat tentang Mai dah selamat bersalin baby boy. Alhamdulillah. Hayfa dah jadi kakak. Naurah & Hayfa beza umur 2 bulan tepat. Naurah - 18/2/2010, Hayfa - 18/4/2010. Adik lelaki Hayfa lahir 11/5/2011. Rapat usia diorang. Mesti kamcheng giler da besar nnti kan? =)

Apa-apa pun, selamat berpantang yer Mai. Weekend nie kalau takde apa-apa nak pergi melawat dia kat Kajang. Insyallah =D

Ape nama baby boy nie yer. Hehehe. Can't wait....

Popular Posts