Naurah Pasport Pic


Inilah gambar pasport Naurah Zayanie =B
Dia kan demam sikit sejak semalam. Tu yang muke cam tak puas hati jer kan. Haha
Sampai nak nanges² tamo amek gambo. Ini pon aku kena pegang tangan dia sebelah
Biasalah budak kalo tak sihat, memang ler taknak lepas dari omaknye
Mood tak baek la senang cakap.

Tapi nak tak nak kena amek jugalah gambo dia nih.
Esok da nak pegi buat pasport dia & my sister Anje tuh
Harapnya orang tak ramai & semuanya berjalan dengan lancar
Hari nie aku kena photostat mine & habi's IC
Jangan terlupe sudah. Huhuh

Sikit tentang kesihatan Naurah. Pagi tadi aku rasa badan dia cam berpeluh sket.
Aku rasa demam dia dah kebah. Badan dia pon dah tak panas.
Cuma kepala tu ada dedar² sket lagi.
So tetap jugak bagi dia makan ubat demam every 6 hours.
Pukul 1 tgahri nanti turn MIL pulak bagi ubat ke budak tue.
Harap by tomorrow dia dah betul² sihat. Amin.

Popular Posts