Things


NAURAH
Rasa macam dah lama pulak tak tempek gambo dak cik nie.
Minggu nie baru first time kot ek? Hihi
Rase cam rekod pulak yerp! =p

OFFICE
Dari pagi sebok dengan a few things.
Hal-hal kat office lah senang cakap.
Nothing much to say lah.
Cuma berharap semuanya kembali ok & baik-baik saje =)
Aku suke fikir macam nie. 
Kalo ada orang buat benda buruk pd kita, harap moga Allah saja yang membalasnya
Allah itu Maha Adil. 
Dan pemerintah yang zalim takkan selamanya diatas. 
Satu hari nanti pasti dia akan jatuh jua dengan izin Allah.
So don't worry be happy ok! =)

GUSI & GIGI
Gusi masih lagi bengkak. Tapi ubat bengkak gusi & sakit gigi dah beli semalam.
Beli kat farmasi aje. Pas makan ubat, half an hour after that, LEGA =)
Ubat yang ajaib. Buang karan jer tahan² sakit sampai berhari-hari =.=
It just that sakit akan datang balik lepas kesan ubat hilang
So kena makan 3 kali sehari jugaklah
Harap gusi cepat sembuh macam biasa sblm berangkat ke Bangkok. Amin.

BANGKOK & PASSPORT
Sedar tak sedar lagi 5 hari jer lagi nak bertolak ke Bangkok
Ape pon tak kemas lagi. Esok kan baru nak membuat pasport si kenit tue
Harapnya Imigresen bukak macam biasa. Bukan macam last week. Grrr..

KAK YA
Tonite Kak Ya akan sampai at my house. Rasa macam dah lama sungguh tak jumpa dia.
Naurah pon dengan Kak Ya selalunya cepat aje ngam.
Macam tau jer Ibu dia mmg kamcheng sama Kak Ya
Like mother, like daughter =)

Tak sabar nak tunjuk pd Cik Ya ko yang ko dah boleh sebut banyak benda dgn betul 
dlm 2 buku kecik ko tue
Adakah Cik Ya akan amazed bila dengar ko count number from 1 to 10?
Sama-sama kita nantikan yer nak! Hehe...

ABAH
Abah di jadual utk menjalani angiogram jantungnya on 26th nanti.
Darah beku yang ada sebelum nie dah takde.
So pray to Allah moga Abah kembali sihat after the minor surgery. Amin.

Have a great weekend everybody! =D
Ohh..I love Fridays

Popular Posts