Nerbes

Whoaaa...serius aku dah ngeri bila tetibe ramai yang cam confirm nak serbu rumah guwe Sabtu nie. Harap-harap cukup lah segala juadah yerp? Kalo lebih tak apa sebab boleh di bagi tapau. Kalo tak cukup tu yang tak syok tue. Rasa tak seronok sungguh tuan rumah kalo jd gitu kan? T_T

Family in law pon macam nak bertandang sama. Ohh...ini tetibe buat aku jd malu. Segan lah kalo rendang yang aku plan buat tu tak menepati piawaian pak mertua. Dia handal buat rendang beb! Rendang minang lagi. Huwaaa!! Aku harap boleh letak segala kesalahan if makanan kurang sedap kepada sous chef. Wakaka =p Jahat ek? =p Kalo sedap aku ngaku jd tukang masak. Bisa? Ngeee...

Resipi semua dah siap tulis pagi tadi. Sejam lebih tu aku menulis. Malas nk print out sebab rasa bila menulis lagi feel. Hahaha. Tetibe gitu. Padahal sblm2 nie mmg aku print out aje. Excited lebih kot. 

Dept. aku nie pon dah tetap 23hb, Jumaat depan nak buat pot luck raya. Tradisi biasa kami sejak bertahun yang lalu lagi. Seronok sbb ajak dept. lain datang makan sama. Paling best my dear husband pon pasti ada sama. Aku nie mmg selok aje kalo laki datang opis aku ni hah. Tak jemu-jemu pandang muke laki sendiri. Hati nie berbunga-bunga sokmo. Dah 2 tahun kawen pon masih cenggini lagi. Over tak? Haha =p

Org kata kalo laki bini keje 1 opis ni tak best. Cepat naik jemu sbb selalu sgt berjumpa. Tapi honestly bagi aku tak rasa jemu pon. Best lagi ada. Ade masalah berkaitan IT, cepat je selesai. Staf dept.aku yang lain pon dapat tempias sbb salah sorang stafnya bersuamikan org dept. IT. Tak ker syok gitu? Hwahaha..

Ok da melalut banyak. Aku plan nk bawak mee bandung utk pot luck dept. nanti. Kalo org xnak makan, aku boleh habiskan seperiuk. Hahaha =p



Popular Posts