Pusat Rekreasi Air Putrajaya

Alhamdulillah dapat jugak pergi ushar swimming pool recommended by Hany nih. Pagi Sabtu, right after we are having breakfast at medan selera Taman Seroja, terus menuju ke tempat kejadian. Kami sampai agak lambat around 10am. Dah nak start panas dah. Naurah pd mulanya macam takot-takot tgk air. Tapi dah lama-lama, sampai taknak balik dibuatnya. Fengsan. Huhuh. Next time kalo nak pegi lagi maybe boleh pegi cepat sket. Sesi pagi dibuka pukul 9am - 11am. Then sesi petang & malam pulak.

Yang bestnya orang tak ramai. So memang sangat selesa la nk bwk budak-budak main air kat sini. Seronok pon iyer tengok Naurah happy sangat dapat main air. Last dia main air masa bercuti dgn family in law bulan 3 lalu. Lama tak lama dah la kan? Masa g Kuching tak dan nak bwk budak tu main. Masa kat Bangkok pulak sibuk berjalan kesana kemari. So akhirnya pd bulan 9 nie jugaklah bertepatan dgn hari lahir Ibunya dia merasmikan semula swimming suit pink beli kat Giant nu. Hehe.

Paling tak tahan siap ckp dgn Ayah masa dalam swimming pool ' jangan pegang!!'. Hamboihh...macam la pandai sangat berenang. Bila Ayah lepaskan sikit, tenggelam tiimbul da Ibu tengok ko. Tak sedar diri punya budak. Tapi yang aku cam heran sket la kan, masa naik dalam pelampung, pandai pulak dia gerak-gerak kaki dia cam berenang tuh. Masa dia paut pd tepi kolam pon sama. Siap buat kaki macam orang berenang. Masa kecik sket dulu tak pulak buat gitu. Dah beso sket nie otak dia makin pandai kot. Tak pun mmg naluri semulajadi kot ek? Hehe.

Ok, korang layan jelah gambo-gambo nie semua. Enjoice =)




Swimming suit model wannabe??

Bape gelen tertelan air ntah...

Tengok ahh tu. Siap hangkut sndiri boya dia....

Happy ekk?

Satu-satunya gambo Ibu T_T jerawat kat dagu tu timbul sbb nk peod. Freckles berterabur. Tang mana yg glowing ntah =.=



Popular Posts