Terliur!!

Pagi-pagi aku dah terliur tengok kek weyhh!!! =p

Nampak ada update dari Kak Su from Bake Me Cupcakes tentang kek continental terbarunya. Memang tak bleh blah la tgk gambo tu semua. Hehe. Aku nie bukannya penggemar kek tegar. Makan takat sepotong pon belom tentu boleh habis. Ye ker? Hakhakhak...

Paling terliur tengok red velvet. Perghh..tak puas-puas lagi makan. Apetah lagi dapat yg moist giler tuh..Memang rosak diet serosak-rosaknya lah. Ahahaha...

Nah! Aku nak tepek gambo kek menggiurkan dari Kak Su utk tontonan korang jugak. Biar kite terliur sama-sama yerp! 

Mek Na, kalo mu boleh buat kek-kek cam Kak Su nie, aku tabik springgg sama kamu.....=D


Russian Black & White

Red Velvet with low fat yogurt

Snowy Peach Custard Cake

Italian Rainbow Cake


Bulan depan kalo ada orang dari jaoh jd turun KL, maybe boleh order red velvet ek? kuikuikui.....





Popular Posts