A'Famosa Family Holiday

This is 1 of the reason why I love to go on holiday =) Priceless...
Sebelum masok ke Water World
Cucu kesayangan Atok
My youngest sibling yet he's the biggest =P
Abah Love Mak
She's enjoying herself at the moment
Not long after that...sleeping time
Nenek ngan cucu buat aksi yg sama
Back to action after 20 minutes of naps

DSLR buat onar masa kat Melaka. Asyik la keluar error 99. Tadi aku try snap gambo takde masalah pulak. Geram dibuatnya. Gambar masa kat Animal Safari nan ado. Aku dah malas nak snap. Buat sakit hati aje. So masing-masing keluar la henpon canggih. Kesian. Hehehe.

Overall, eventho cuma percutian semalaman, we all have a really good time together. Bukan senang nak kumpul ramai-ramai macam nie. Yang tak ada this time cuma Lisa & family and Abg Eddy & family. Dua-dua sibuk. Lisa attend Maya's wedding at Kuching, Sarawak while Abg Eddy ada kursus 1 week @ KL.

Mak ngan Abah cakap next year deme nak pegi holiday kat Brunei. Kak Ya sponsor. Sape lagi kan? Hakhak. Deme jemput aku & family join sekali. Well....we'll see. If ada rezeki lebih...y not? ^_^ 

Apa-apa pon kena tunggu bonus tahun depan lah. Entah ada entah tidak. Kalo ada, bleh la g holiday oversea barang 1 kali lagi. If takde, holiday dlm negara ajelah jawabnye.....huhuhu..pasrah.


Popular Posts