Bila Hujan Best Lepak Rumah

Amboi parents aku...berjalan sakan sungguh pergi ke Kedah nun. Tak cukup ngn Kedah, depa bantai pusing Penang pulak. Aku pon tak pernah sampai lagi sane T_T sadis tak? 

Malam td depa mai KL pulak. Kak Ya ada meeting kat HQ KLCC neh. Tu yg td depa call aku tnya nak datang tak malam nie kat PNB Darby Park hotel deme duduk skrg neh. Memule rasa cam malas. Tanya habi nak pegi ker? Dia ckp pulak ikot ibu la! Kalo ikot aku, of course la aku nak pegi kan? Nama pon kaki merayap sejak dah berkahwin & ade anak neh. Hehe.

Tp itulahh...skrg pon asyik hujan aje. Kkdg malas nk merayap sejuk-sejuk gini. Duduk rumah lebih nyaman bak kate org tu. Hibernate like a bear. Buruk perangai gilak. Haha. One more thing, dtg sana, kompem kuar makan. Rosak lagi diet aku. Pasrah T_T Tak tetap iman punya olang! Puii!!! Tetibe teringin nk mkn nasi arab. @Al Rousha maybe? Wuwuwu ^_^ Kelas aku kan? Kopak lagi la duit Kak Ya. Tu blm nk holiday Melaka lagi neh hjg mggu kang. Kalo jadik la sbb apartment masih blm confirm. Agagaga...naseb ko la kakak.....lap u!


Popular Posts