I Love Today & Its Friday

Today is Friday. The most awaiting Friday for me =) Reasons? Insyallah by tonight akan balik ke kampung halaman di Johor utk sama-sama meraikan Hari Raya Aidiladha pada hari Ahad nanti. Last time balik kesana pd cuti Hari Raya Aidilfitri yang lalu. It has been 2 months already. Sudah sangat rindu pd emak, abah, kucens & rumah.

Sebab balik kesana sekali sekala, makanya agak wajib bagi aku & habi menambah cuti. Dengan annual leave yang tinggal saki baki jer tue, aku further cuti sampai hari Rabu. Alang-alang habi penat drive 4 jam utk sampai kesana, biar ianya berbaloi & lama sikit stay nya. Boleh golek-golek guling-guling sepuas hati. Hehe.


Blog nie Insyallah akan berupdate seperti biasa. Insyallah. Banyak masa kat sana nanti walaupun agak bz jugaklah masa hari raya tu sebab Abah akan korbankan 2 ekor lembu tahun nie. His big korban ever for us the siblings & the cucu's. Dapatlah kiranya nanti menjadi tunggangan setiap org drp kami ketika meniti titian siratul mustaqim di akhirat kelak. Wallahualam bis sawab.

Ok lah. Thats all for now. Kepala masih lagi senoneng kesan cabut gigi. Pasrah ajelah. At least much better than yesterday lah. Have a great Friday everyone! =)



Popular Posts