Masako Mizutani - How Old Is She?-


Nampak macam 20-an aje kan? Siryes aku pon tertipu. Masako nie sebenarnya dah berusia 43 tahun & this is how she looks now. Dia seorang model majalah di Jepun & mempunyai anak yang berusia 20 tahun. Rahsia awet mudanya? 5 hours everyday kat spa for rawatan kulit. Is it worth it? Huhuh ^_^ Kalo tak kerja ok la kot. Bleh pegi bebile masa. Pastu ada duit. Hihi.

Rahsia lain ialah jangan merokok, makan makanan yg sihat, eat 4 meals a day in small portion, exercise, drink lots of water, apply lighter make up & segala penjagaan kulit seharian lah macam pakai moisturizer, vitamin E lotion etc. Its all natural & no plastic surgery at all ok! Of course beauty comes with a price ^_^

Apa-apa pon, tetap rasa jeles hokeh! Aku umo baru nak jejak 30-an dah rupa macam mokcik 40-an. Ape kessssss?????? T_T


Popular Posts