Me @ April 2009



Siryes aku rasa macam nak menangis tengok gambo kat atas nie. Masa nie lagi bbrp minggu nak kawen kalo tak salah aku. Dalam bulan April 2009. Takdelah lama mana pong. 2 tahun yang lepas aje. Nak kata kurus, takdelah kurus sangat. Tapi just nice ajelah pd aku. Tak kurus, tak gemok. Sedang-sedang aja. Sedap mata memandang orang cakap tuh ^_^

Tapi sekarang????? Memang rasa sedih sangat la weyyy!! Nak pakai pants pon malas sebab kaki gemok cam gajoh. Tang peha & montot tu memang tak bley blah la kan. Nak kena pasang azam balik nie. Apetah lagi berangan nak conceive lagi tahun depan. Kalo berat tak dapat turun skrg, preggy sok tak taulah mcm mak gajoh mane beso aku nanti. Gile ah kalo bayangkan T_T

Ok. Sedang cuba utk muhasabah diri dengan lebih kuat. Kalo dulu boleh diet kaw-kaw. Kenapa skrg tak boleh? Cukup-cukup la tu makan sedap. Yelah...yelahhh...aku cube....hukhuk




Popular Posts