Another 3 Days Holiday ^_^

Cukop dah 3 entry pasal appraisal. Korang bolehlah tarik nafas lega yerp. Ada 2 kemungkinan bila baca masalah orang lain nie. Pertama kita rasa bersyukur sebab kita  tak berada kat tempat orang tu. Keduanya kita pon ikot serabot sama macam penulis. Bwahaha. Whatever it is yang korang feels bila membaca entry aku berkaitan musim appraisal kat opis skrg nie, aku harap ianya tidak menjejaskan hari anda. 

It's Friday already. Lets have some fun pulak okeh!!! ^_^

For those yang bekerja di negeri Selangor, Isnin nanti ada bonus cuti. Feels good rite? =) Aku & habi pon selok berfikir nak buat apa cuti 3 hari neh. Sudah 2 minggu berturut balik ke rumah in law. So this weekend hanya utk diri kami sekeluarga kecik ni aje. Cadangnya hari Sabtu utk memerapkan diri di rumah sahaja. There are some house chores yang aku nak proses habis-habisan. Kemas dapur & susun atur dalam kitchen kabinet, ubahsuai susun atur perabot dalam bilik tidur utama & proses stor kat bawah nun. Misi utama habi pulak cabot rumput kat small backyard di dapur sana. Haha.

On Sunday ada jemputan majlis perkahwinan di kawasan taman. Lepas tu free. So maybe mahu jalan-jalan cari makan di Shah Alam (groupon Flying Steamboat) & i-City maybe? Siryes belom pernah jejak kaki ke sana. Tak interested sangat sebenarnya. Tapi if dah alang-alang ke sana, maybe Naurah would love to see all those lights etc. We'll see. Monday? No plan yet. Mana-mana pon boleh. Cari kain buat projek DIY wallpaper maybe? =D

Hari nie aje memang dah rasa best sebab big boss cuti. Yahoooooo!!!! So rasa macam dah start cuti la aku skrg nie. Hahaha. Lunch nie pulak ada orang nak belanja kat Bumbu Bali, Puchong. Tetibe teringat kat satay serai yang mabeles tuh. Ok nak pergi amek newspaper kat depan. Nak tengok if Giant or Tesco ada buat jualan murah-murah for diapers. Ehh..hari tu pergi Zemart tengok Drypers dah turun harga to RM31.90. Best gila pulak rasa. Naurah skrg dah pakai saiz L. M bukan tak muat, tp macam berbekas pulak kat celah peha tu. Maybe sakit gtu kan? So bila try L, nampak mmg besar for her tp dah takde merah-merah bekas pakai diaper. I hope she feels more comfortable =)

So bila dah saiz L, kuantiti diapers pon dah berkurangan. Terasa cepat pulak habis 1 pack 72pcs tuh. Huhuh


Naurah dah excited.....


Popular Posts