Good News & Flashback 2011

Berkat tak malu bertanya, salah 1 installments akan tamat pd bulan January 2012. Another one akan menyusul the next month nya pulak. Alhamdulillah =D By bulan 3 tinggal 1 installment saje tinggal. I am so excited now guys ^_^ Tak sangka secepat itu pulak dapat settlekan. Takpelah by that time tersengguk sikit perbelanjaan kena potong. Yang penting dapat cecepat tolong habi...dapat cecepat berbakti pd kedua ibu bapa & memperkasakan tabungan utk Naurah. Huwaaaa...ayat perkasa tu tak hengat...ke nak tulis pekose? Hah mek na? Agagaga =P

Tadi kawan FB si Intan Hezliyana tue buat post tentang ape yang menarik berlaku pd diri masing-masing for the year of 2011. Well, byk jugaklah yang berlaku. Yang buruk aku tak ingat sangat kecuali bab Naurah warded kena fits. Sedih lagi kalo ingat T_T But after that incident, she's all good. Jarang dah kena demam & flu semua neh. Alhamdulillah. I bet her immune system is getting better =)

Sungguh-sungguh habi cakap dia xmo gambo ngn kucen sini. Tu psl gambo dia xde dlm nie =P

Aci la Naurah nampak kepala sikit gtu. HAHAHA =B
Yang paling menarik tentunya menyambut 2nd year anniversary with habi & Naurah at Kuching, Sarawak. Itu kejadian pada bulan 5. Kemudian pd bulan 7, Kak Ya sponsor flight ticket for my small family neh ke Bangkok, Thailand. Rezeki kami la dapat kakak yang super duper best gitu. Tak terbayar segala budi Kak Ya pd kami semua. Thats y aku pon malas nak berkira sangat kalo dgn Kak Ya neh. Since aeroplane was her main transport for almost 2 years Gurun-KL, tak pernah sekali habi merungut nak fetch & send her back to the airport. Dengan senang hati kami melakukannya.

Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa =) Buatlah baik pd sesiapa pun, InsyaAllah akan ada kebaikkan yang Allah bagi pd kita juga. Maybe not in a same way, but in a different way yang sometimes kita terlepas pandang. So selalulah bermuhasabah diri yerp! 

Last but not least, percutian keluarga pd bulan lepas di A'Famosa Resort. Maybe itulah penutupnya utk tahun 2011 neh. Sama-samalah kita nantikan holidays yang bakal menyusul pd 2012 nanti. By right mahu ke Bandung, Singapore & Sabah. InsyaAllah kalo rezeki lebih. Bayangkan yang indah-indah dulu ^_^

Apa-apa...our next small family vacation is Cherating, Kuantan on Feb 2012. Mek Na, nantikan kedatangan kami!!!! Yeeeeaaayyyyyy!!!! Poyo dah datang...HAHAHHA =D



Popular Posts