Happy 2012 =D

Alahai....lambat lagi ker habi nak settle kerja dia neh? Rase sedih pulak tetibe hari Jumaat balik lambat dok opis sensorang melanguk takto nk buat ape. Seb baek bleh layan fb kejap-kejap pastu masok blog sini. Kalo tak lagi la mati kutu aku T_T

Semenjak 2 menjak nie habi jadi semakin bz. Jangan harap sgt dah nak dapat balik on the dot 5.30pm yerp. Paling cepat pon 5.45. Usually 6pm to 6.30pm. Tercangak lah aku seorang diri di sini. Seb baek jenis tak penakot sangat. Tak pon buat-buat berani aje sebab mmg takde choice. Opis beso tinggal seketoi gini sape yang tak seram kan? Bkn seram bab benda halus aje. Bab orang tak dikenali pon iyer jugak. Who knows kan? Moga Allah lindungi ajelah dari segala marabahaya. Amin.

So rasanya inilah last entry aku for 2011. Ingatkan entry kereta 2012 tadik. Tak sangka pulak ada masa lagi nak update sini. Padahal tadi dah 2 jam keluar teman Kak Salina bank in duit & collect cheque kat tenant. Sampai ke Putrajaya perginya. Sampai opis balik pukul 5pm. Dah molek sangat la tu dah tak lama nak tamat waktu kerja kan? Tp end up, masih lagi setia di sini di waktu jam pc menunjukkan sudah pukul 6.16pm. Huuu...sedih beb!

Aku nak balik!!! Nak jumpe Naurah. Nak g jalan-jalan kat Giant, Nilai. Takpon merambu kat Tesco. Mana lagi nak pergi kalo bukan 2 tempat yg paling havoc kat Nilai tu kan? Nak ke Alamanda cam jaoh sgt pulak. Lagipong takde nak beli apa-apa. So cam membazir pulak jalan sampai ke sana.

Ok habi dah sampai. Tata....=D Heppy New Year 2012 ok!!!!

Popular Posts