Not Last Nite Yet

Malam kedua terakhir sebelum malam terakhir kat kampong. Baru ingat nk update blog yerp? Ape nak buat. Syok sangat melepakkan diri di kampong neh. Semalam dah ke JPO. Tadi ke bandar Kota Tinggi beli kain langsir nak soh mak jahit. For 2 tingkap aje. 1 kat bilik mandi & another one kat dapur sana. Dah duduk rumah kt Salak tu almost for 2 years. Now baru menyempat nk buat langsir yerp? HOHOHO. Plan nak ke IKEA tak termakbul lagi. Itu la pasalnya. Pasrah jelah yer dak? Akhirnya kena mintak tolong emak den jugak menjahit ala kadar. Asal nampak cam langsir sudah. Tak perlu nak beropol bagai yer mak! ^_^

G JPO semalam dapat rembat sehelai knitted dress & hot pant for Naurah only. Kat GAP and Poney. Itu pon dah habis RM83. Tutop mata jelah kunun2 sebelah. Dah alang kepalang sampai sana. Takkan tak beli ape2 pulak kan? Tadi pulak kat Kota habi sponsor beli 2 pasang baju kurung ready made RM150 total. Thanks so much habi. You know that I really need to add my kurungs collection right? Takpelah tak dapat beli kasut Clarks pon. Nautifit yang abang belikan kat Jusco dulu masih tegap. Kurung perlu diutamakan.

End up habi masih tak beli apa2 for himself. Kemeja asyik berulang yg sama. Anak ngan bini dah berganti. Dia bila lagi? He's the type of person yang very choosy about his outfit. Sgt susah dia nak berkenan kat mana2 baju or seluar. Jenuh jugak kan? We're totally different on this. Aku jenis rembat aje tak byk karenah. Itu pon habi yang selalunya tlg pilihkan baju. Apa yg dia berkenan, aku berkenan aje tak banyak soal. Senang. But him? HOHOHO. Sangat susahnyerrrrr.....

Ok. Penat taip kat laptop. Tata.....


Popular Posts