Sape Nak Try?

Ok dah boleh bukak fb menggunakan cara yang sangat mudah. Walaupun ada kelemahan sebab youtube masih tak boleh acces videonya & gambar juga ada yang nampak ada yang tidak (fb), syukur ajelah asal boleh baca komen & tulis komen. Nak UP status pon takde masalah. Tak payah nak demand lebih-lebih sangat. Heheh. Ada sape-sapa yang nak cuba kaedah aku guna ni? Sila tulis di komen entry ini & akan aku balas di blog anda on your latest entry. Jangan malu jangan segan yerp! ^_^

Perhatian kepada workers yang fb tak boleh access di opis sewaktu bekerja sbb ada firewall cam hopis aku jelah yerp. Try kaedah nie and see whether can or not.

Itu aje update petang nie. Takde idea sbb kekenyangan nasi arab lagi. Kofkofff T_T Masok fb pon cam boring aje. Mane ntah kawan gocoh semua yillek. Nyampassssss.....



Popular Posts