Apa Kata Survey???


Dah lama aku fikir pasal benda nie. Tapi belom dapat lagi kata putusnya. So aku rasa better aku mintak pendapat korang lah. Tentang sofa yang 2 seats tuelah. Kat situ sebenarnya masih kosong ruangnya. Aku asyik berubah fikiran tentang nak letak apa kat situ. 

Sometimes rasa nak letak almari perhiasan yang cermin tue. Sometimes rasa nak letak pasu bunga besar dgn stand nya sekali. Sometimes rasa nak letak floor lamp yang menarik. Sometimes rasa nak letak aquarium. End up sampai sekarang takde kptsn yang pasti. 

Masih lagi ruang itu terbiar kosong tanya penyerinya. What do you think guys? Apakah aksesori yang paling menarik sesuai di letak di situ? Or biar aje kosong gitu dah okay? Hurmmm....



Popular Posts