Aquaria KLCC

Ingatkan hidop. Rupanya di awet.
Memandang ke atas?
Kagum dengan ikan-ikan nie rupanya...
Turtle memang sangat comel kan?
Jumpa kawan foreigner pulak. Hehe
Seb baek bejaye pisahkan dia dgn 2 benda tu. Kat pasar malam lagi murah.

Lepas tengok reaksi Naurah tengok live animals neh, rasa macam kena postpone plan nak ke Zoo Negara. Tapi maybe kat Aquaria haiwan nya dekat sangat dgn kita. Cermin tu macam tak ada maybe pd Naurah. Tu pasal dia takot sangat bila nampak Electric Eel berenang menuju ke dia face to face macam tu. Hehehe.

Habi melaporkan yg MIL tengah jaga Naurah di rumah skrg ini. Badannya agak panas. Demam terkojot tengok fish agaknya.




Popular Posts