Our 3rd Anniversary Holiday ^_^

Ngeee..right now i'm at my in laws house. Tak sangka pulak on this special date 1.1.2012 dapat publish n3 kat sini. Maklomlah tarikh yang sepatutnya cuti tanpa segala gangguan dari internet bila tak bekerja. Hehe. Ala..nie pon guna bb adik ipar aje. Tadi melayan Naurah tengok nursery rhymes kat youtube. Hoho =P

Emm..citer utk hari nie cuma td attend wedding kawan habi kat Salak. Pastu teros balik sini. Naurah tido, so amek kesempatan g Jusco Cheras Selatan. Tak sangka jumpe ngn blogger femes Hannah J & Myiesha + Mett. Bila nampak Myiesha, teros teringat kat Naurah sbb pe'el diorang nie macam lebih kurang sama. Kalo orang tak familiar mukanya, manjang kerek aje. Bersalam pon tak sudi. Kekeke. Takpelah asal dpt laga pipi sama Hannah yang semakin ketara baby bump nya & cubit pipi montel si budak kerek tuh. Puas sudah =)

By the way Hannah, kite pakai baju kurung sbb baru lepas attend wedding. Bkn pakai kurung for outing saje-saje gtu yerp. Hikhik =P

Masuk Jusco memang penuh gilak la orang. Almaklum lah last day Sale kat Jusco. Cari parking pun mau dekat 30 minit. Sigh. Panas pulak tu cuaca hari nie. Right now pon masih panas malam-malam gini. Kompem kena pasang aircond tido nanti. Maybe musim hujan dah berakhir kat negeri Selangor neh. Wallahualam. So kat Jusco tadi habi sponsor lagik purse baru. Jenama BUM Equipment aje. RM79.20 after 20% less. Thanks habi. Mmuuuahh! Habi beli seluar basahan parat lutut 2 helai jenama Cheetah. Itu aje. Pastu teros balik teringat ke Naurah takot dia kamok pulak ibu & ayah hilang. Kehkeh.

Pas maghrib sembang-sembang ngan habi tentang 3rd anniversary yg akan menjelang tiba bulan 5 nanti. Bila dah masok tahun baru, terasa semakin dekat pulak tarikhnya. Skrg nie kan masa berlalu sgt pantas. Tup tap kejap dah tengah tahun. Pastu dah akhir tahun. Haihhh....So dapat je peluang access internet neh, teros la masok airasiago tgk pakej flight n hotel yang menarik. Selepas dihitung dibajet tolak tambah sana sini, akhirnya kami dah booked destinasi anniversary ke-3 kami iaitu ke Kota Kinabalu, Sabah ^_^

Macam last year semasa ke Kuching, masih lagi amek percutian 3 hari 2 malam. Kali nie duduk di hotel Courtyard 1Borneo. Nampak macam ok aje hotelnya. Hopefully lah. Trip kali nie much more pricey than to Kuching last year. Kuching 500+ for flights n hotel. KK nie 900+ for both. Itu aje yang nampak paling murah. Lagipun last year Naurah takde seats sndiri sbb dikira baby. Kali nie dah 2 years above umurnya. Thats y la mahal sebab dia dah dikira cam adult gak. Huhuh.

Ok. Naurah nak tido pulak. Jumpe on Tuesday InsyaAllah =)




Popular Posts