Baru Tentang Naurah


Anyonyonyooo....gewam tengok muke budak nie. Montel. Aku suke betol main-main betis & peha gabu dia tue. Banyak isi. Hehehe. Comel mmg comel la. Tapi pe'el tu kadang memang tak boleh blah. Cepat panas hati ini budak. Pantang usik sikit sokmo nak marah-marah. Tak boleh di usik lansong! Naurah nie kurang sense of humour la. Tak macam ibu ngn ayah lansong taw! Nie ikot perangai sape neh? Takkan mek kuantan sana jugak kan? Ahahaha =P

One more thing kan, Naurah ada 1 habit yang pelik. Dia suka cam nak cabut bulu kening aku, kdg sakit gak dia tarik. Tp xdelah sampai tercabot. Pas dia buat gitu, dia buat masuk dlm mulut dia. Nape ntah. And then senyum aje. Dia buat gitu kat aku sorang jer. Orang lain tak pernah pulak dia buat.



Budak nie mula-mula excited la kejar ayah dia kat gigi pantai tuhh. Skali nampak ombak kejar dia, teros mencecet lari ketakutan. Tengok ajelah ekspressi muka dia tu hehehe. Teros pelok kaki ayahnya takmo lepas. Pastu mintak dukung pulak Budak tak biasa pegi pantai memang gini kot Cer lepas kat dlm pool, dialah ratu renang dalam tu Bazir aje ayah belikan boya angry bird 12 hengget tu End up dia takmo pakai pon. Dah terer sgt la kununnya....



Popular Posts