Sedang Penat

Penat. Letih. Itulah keadaan yang aku tengah alami sekarang. Entah nape rasa jaoh bebenor bandar Kuantan & Pantai Cherating tuh. Maybe sebab rumah pon kat Sepang nun. Perjalanan ke bandar KL jer pon dah makan masa 40 minit. Lain la kalo duduk kat KL sana. Ini kitorang dah sempadan dengan N9. Mana tak rasa jauh kan? T_T

Dah pergi sekali neh, rasa cam serik. Ntah pape je kan? Haha. Tak tahulah bila kaki nak jejak lagi kesana. Kalo pegi lagi, naik flight aje boleh? Hehehe =P

Apart from penat, semua yang lain adalah best ^_^ Sangat happy kat sana dapat habiskan masa dgn habi & Naurah. As usual, si kenit tu memang happy sokmo la kalo tido hotel n jalan-jalan neh. Apa lagi yang lebih menggembirakan hati ayah & ibu selain dapat membuat anak gembira. Betol tak? =)

Yelah. Aku pk-pk anak sorang nie kalo dah malas nk berjalan, memang kesian la Naurah. Anak dah 2-3 sok lagi la kesian kot. Lagi leceh nak bercuti kemana-mana kan? Dengan kos lagi yang pastinya bertambah. Fuhhh! Memang dah dapat bayangkan dah betapa malasnya nak kemana-mana. Maybe kalo pegi pon yang dekat-dekat aje. Jaoh-jaoh mak dah tak larat maybe. Huhu.

Eventho tak dapat jumpa sama Yana, at least dapat jugak jumpe Na & Mika eventho sekejapan. Banyak yang aku nak cerita neh. Ini cuma mukaddimahnya aje. Hohoho. Kalo penat menaip, maybe ada part 1, 2 ker. Tengok nanti macam mana. Ok mau transfer gambar dulu dari camera. Bai for now =)

Popular Posts