Tetibe Sakit Kepala

Heh! Sakit pulak otak aku tiba-tiba. Masa tengah baca Quran kat surau tadi dia jadi. Nak kata panas, mendung kat luor tu. Pelik sebentar. Anyway perot adalah dalam mode kekenyangan. Makan ikan bakar, sambal belacan bachang, telur dadar & nasi. Gelojoh sket sbb pagi tak breakfast. Lapo. Hoho.

Hari nie orang yang ganti tempat Kak Ruby dah masuk. Dia ddk tempat Matin dulu pasal kebetulan mamat tu cuti. Rabu next week pon cuti. So molek sangat la ade tempat nak duduk pasal Kak B last day pon Rabu tu jugak. Sedihnya Kak B dah takde. Tak meriah sangat dah la office neh. Hurmm...Harap Kak B tak lupakan aku n the geng kat sini. Kesian kitorang sebab masih kena ngadap peel tak best bos tuh. T_T

Banyak keje pulak hari nie. Malas je macam nak buat. Huhuh. Alamak! Teringgal pulak scarf tudung kat staff room. Ada asam dalam tu. Best la pulak itu asam. 1 botol tu tahan la 2 weeks utk aku. Dari makan kerepek ntah pape, better makan asam kot ek? Hehehe

Ok la. Sakit kepala lah. Bajet kunun hari nie nak start diet sbb rasa badan makin berat. Sudahnya ke laut atlantika sana mood tercampak. Puiii!



Popular Posts