Aku Tak Pregnant

I'm so sorry guys. Its looks like I don't have any good news for you. 

Yer yer. Kepala masih senoneng. Kepala masih sakit. Badan masih sengal-sengal. Loya pon ada. Ditambah lagi dengan sakit pinggang & senak perut. Tapi bendera Jepun aku sudah pon berkibar malam tadi. Thats the news.

Puas lah kena gelak dengan habi malam tadi. Lebih teruk dari kes tahun lepas. Kali nie dengan Naurah sekali join ayahnya. Budak tu bukan paham ape pong. Selok dia nak gelak sama bila tengok ayah gelak sesungguh. Bikin menyiram limau di hati yang luka...kohhkofff

Ini bermakna plan bulan 5 berjalan seperti biasa. Trip to Medan end of this year masih on & tidak terboyot sangat lagi hendaknya. Masih dapat melawat ke tempat-tempat menarik disana tanpa perlu terfikir-fikir adakah sudah mahu bersalin? Huhuhu

Ate kenapa period kali nie seksa benor ghopernya? Bikin aku pelik sungguh. Penyakit lain kahhh? T__T

I am so not in a mood today eventhough big boss takde nak jerkah-jerkah & akan mendapat surat berkenaan bonus sikit masa lagi.

Looks like kena pergi klinik soh deme check apa yang tak kena dengan diri aku ini. Harapnya takde berita yang bukan-bukan.....



Popular Posts