Belon Panas @ Cyberjaya

Belon burung gegasikahhh? Cam dr team New Zealand psl ada daun pelepah deme tu =P
Ada 2 yang agak jauh disana

Semua gambar yang tak bape nak lawo neh (henpon c3 jer) aku sempat snap masa berhenti kat traffic light Cyberjaya masa nak pergi kerja. Teruja okeh sebab nampak beso gitu. Cam pelik gak sebab pasal banyak belon landing kat Cyber eh? Masa lalu depan rumah Tun Dr. M & Tan Sri Lim Kok Wing, nampak ada 1 team tengah buat preparation utk 1 lagi belon kat kawasan tanah lapang tuh.

Maybe tak cukup tempat/tanah kot kt Putrajaya sana ek? Entah la hihi...

Rasanya event belon panas neh berlansung sampai hari Ahad nie. For those yang berminat bolehlah terjah yer. Habi kata last year punya event banyak jalan tutup kat Putrajaya. Pastu ramai giler orang. So memang ade jem sikit la yer. Habi pon dapat info dari opismate dia yang pegi. Kami memang takkan pergi punya. Knowing habi la kan. Hahaha. 

But honestly aku pon tak selok la nak pergi dekat-dekat tengok belon ni semua. Dapat tengok dari jauh gini pon da ok. Jakun tu memang la kan. Cam tengok katerbang la jugak. Hari-hari nampak pon masih excited =P Lebih-lebih lagi kalo besor gitu depan mata hehehe....




Popular Posts