Hola Cik Anon

Hoyeahhh!!! Umpanan aku untuk cik anon semalam berjaya! Ikan dah ngapp sama tali kail ^_^

Aku tak sangka sebenarnya cik anon masih masuk kat blog picisan aku neh. Bermakna dia memang ada masuk. Cuma taknak komen ajelah. Hehehe =P

Anonymous said...
halo pn ena..sarang tebuan usah dijolok..benda yang lepas biarlah lepas..kenapa mahu dipanjangkan cerita dengan menulis entry ini.tidak ada idea lagi ke mahu menulis blog.terpulang pada u sama ada mahu menerima pandangan orang..penerimaannya atas diri u sendiri..manusia jenis apakah u ni hinggakan benda yang sekecil kuman mahu dipublishkan pada umum.i mengatakan yang muka u tua dari usia.tidak menyentuh langsung dari segi penampilan mahupun jenis pencuci muka yang u pakai.i bukan bacul tidak mahu sertakan nama tetapi efeknya akan jadi begini...hentaman demi hentaman kepada i langsung tidak mengubah pendirian i.jika u masih terus memanjangkan hal ini teruskan.i tak salahkan komen2 dari blogger yang lain kerana benda yang sudah dianggap selesai u yang mulakan kembali.usah mempersoalkan bab agama di sini.nasihat i jika mendapat komen yang tidak menyenangkan apa kata u abaikan dan usah ambil pusing.sebagaimana alam realiti begitu juga dengan dunia berbloging.tak semua komen yang baik.apabila datang komen yang begini ambilllah sebagai pengajaran.usahlah terlalu cepat melatah.jawapan yang u berikan bukan kepada memberi penjelasan tetapi untuk melepaskan geram.dari cara u menulis i tahu.kadang2 i tergelak membaca komen rakan2 u.hanya kerana ditegur tua dari usia telah membuatkan dunia itu bergegar.u katakan tiada efeknya pada u dengan komen i itu.tetapi nampaknya tidak begitu.kesannya mmg menganggu u sehingga kini.rakan u yang lain tidaklah melatah seperti ini.betul tak?
kenyataan mudah,masih ada rasa tidak puas hati u yang sebenarnya.
that the reality!!!!!!

 Halo Cik Anon....

Sorry to say lah cik anon yer. Komen pasal muka den nampak tua tu tak menggangu fikiran lansung. Tak kuase nak fikir benda-benda lagho gitu huhuh. Den cumo rindu aje dengan komen u yang bernas tuh. Seronok baca komen orang yang jujur nie taw! ^_^

Alahaii....kalau lah u orang yang bijak mengintepretasi penulisan orang, u takkan tulis yang i nie melepaskan geram, tak puas hati whatsoever. Come on lah. IQ u rendah sangat ker nak assumed macam tu? I wonder.....

Entry aku semalam tu lebih kepada kesimpulan aje. Aku rasa pembaca blog aku yang lain pon pasti faham kan? Dalam kes ni siapa makan cili dialah yang rasa pedasnya. Eventhough nama sebenar tidak ditulis, tetap yang makan tu melatah kepedasan. Ekekeke

You tell me lah cik anon. Pengajaran ape yang boleh i ambil bila orang kata muka i nampak tua dr usia? U tell me by comment to this entry ok! What shud I do about it? Change my face with Lisa Surihani? Cer bagi aku 1 cara supaya muka aku ni nampak muda. U pandai komen aje, tapi tak bagi jalan penyelesaian. Cubelah berbesar hati sikit share ilmu penuh di dada tuhh. Kan kawan-kawan?

U pandai hentam orang lain kat blog. Tapi u sendiri tak berani nak terima hentaman orang lain kan? Bukan orang hentam nak suruh u ubah pendirian u whatsoever. Orang hentam u sebab perbuatan u jadi cik anon, komen benda negatif pasal penulis blog whatsoever tu adalah SALAH ok. Itu aje. Ini baru betol mengomen utk kebaikan diri u. U komen muka i nampak tua apa kebaikannya? U malukan i lagi ada. Tak gitu?

And one more thing, yang u sentap sangat dgn entry i semalam tu kenapa? Macam lah i or pembaca blog nie kenal u tu siapa. Yang ini siryes memang poyo. Huhuhu =P

Gaya cik anon tulis macam aku pulak yang masok blog dia pastu komen yg negatif pasal dia. Tetibe aku yang bersalah kan disini. What the fishcake...huhuhu..

Tp kehadiran u memang menyerikan dunia blogging i....i like ^_^

And yes, memang aku tengah takde idea nak tulis ape semalam. Tetibe teringat kat cik anon. Rindu bertamu. Salah ker tulis pasal u? =P

Yelah...yelah...kalau u tak suka dah i tulis pasal u, i tak tulis dah lepas nie. Sekian, terima kasih. (rasa cam pelik lak gadoh ngn cik anon gini. maybe sbb x kenal dia siape kot hihi)




Popular Posts