Gigi Aku=Poyo.Weird

Aeroplane dr KL ke Penang baru sampai. Turn kami dr Penang ke KL pulak lepas tuh. Aku rase sedikit susah hati bile tawu the pilot & co-pilot bukan muslim. Entah kenapa. Alhamdulillah, selamat sampai di LCCT.

Subhanallah. So beautiful isn't it?
Huk olohhh ko duduk gitu yer Naurah. Kelakar. Tp asal dia nak duduk kt tempat dia, I have no complaint at all. Masa nie isyarat pakai belt sudah dipadamkan. So boleh la dia bebas sikit gerak-gerak ke tempat aku berpeluk kejap whatsoever.

Jajan merangkak aku panggil yang Naurah makan tu. Kopok ikan je sbnrnya. Dr zaman aku kecik-kecik suke sgt jajan neh. Penyelamat la sbb nasi ayam yg aku pesan online tu pedas. Satay nya pon pedas. So bagi habi kat seat depan perabih. Godek backpack Barney, jumpe jajan ni. Ralit la Naurah makan sampai habis. Lega kejap aku.
Camnielah most of the time keadaan kami. Naurah nak pelok tangan aku sebelah kanan tu. Baru dia rasa secured sket kot. Budak-budak...biasalah. Belom pandai bertawakal sepenuhnya pd Allah. InsyaAllah dah besar sikit sok boleh ajar tentang tu ^_^ To Nur Aini:- gambar nie nampak gigi akak sikit =B Pelik kan muka nampak gigi? Poyo.




Popular Posts