Hentikan Provokasi

Makin terabaikah blog ini dengan persaingan baru dari twitter. We'll see......

Dah ade 3 komitmen sekarang. Blog, fb & twitter. Amboihhh....ko tak keje ke ape Sharena? HAHAHA. Sampingan lorrr....kalo takde hiburan, keje tak jalan pulak. Cuma kena pandai juggling masa ajelah. Kalo rasa hectic sangat, bukak 2 aje. Hectic lagi, bukak 1 aje. Ape susah kann? ^_^

Apa-apa pon, blog tetap No.1 dalam hati aku. Maklom lah boleh merapu banyak drp kat fb & twitter. Ate namanya hobi pon menulis cerpen bak kata Nanonor kite sane =P

Dah gapo muke ko tu Naurah? 
"Haaaa??? Ibu taknak bg anon komen lagi dh dlm blog nie????"

By the way, aku sedang mencari kekuatan utk menukar setting nie blog supaya no more anonymous yang boleh tulis komen-komen lagho yang bisa melukakan jiwa aku yang mudah tersentuh nie. Ecehhhh...ayat tak menahan. HAHAHA.

Betol jugaklah bak kata Na & Izza. Kalo deme tak boleh komen, kite pon takkan baca komen yang tak best. Kalo orang tu ada blog, boleh kite jenguk balik blog dia say hello, selamat berkenalan. Dapat merapatkan ukhwah & saling berkenalan dgn lebih rapat. Tak gitu?

Ini entah malaon mane dok tulis suke hati dia aje judge tentang penulisan kita. Macam la dia tu bagos sangat kan? Tetibe nak bagi nasihat & teguran. Dah la tak membina lansong. Buat tambah dosa kering dia lagi. Hati aku pon jadi makin kotor pasal manjang sakit hati kat orang. Not good. Not good.

So...zaasssss. Tukar setting. Bai bai anonymous. Izinkan hidupku kembali aman & tenteram tanpa sebarang gangguan ^_^




Popular Posts