Jelajah Penang & Langkawi 2012 (Part 2)

Kami makan mee udang kat sini. Reason: ramai orang so bajet sedap. Honestly aku rasa ada tempat yg lebih sedap kot. Just kategori biasa ajelah. Rasa kuahnya more to mee rebus. Cuma banyak udang. Udang yang kecik-kecik tu tak bape fresh. Tapi yang special punye ade udang besar blh pilih sndiri. Yang itu mmg terbaekk =)
Parking kat Esso pasal tepi jalan semua kereta dah penuh. Memang ramai orang hokeh. Huhuhu.
Berselera Naurah makan nasi ayam neh. Memang sedap pon. Sempat aku cilok rasa sikit smntara tunggu mee udang sampai. Reason Naurah makan banyak sebab sebelum tu dia cuma makan telur rebus sebelah sepanjang hari. Pastu makan merapu ajelah itu ini. Hukhuk
Maknanya bukak hari-hari ekk?
Lepas makan, balik Gurun semula. Memang dah malam pon. Puas berjalan area Penang ^_^
Kat jeti Langkawi masa baru sampai. Korang tengok la Naurah tu. Tak reti duduk diam. Nak main aje keje dia. She is all happy through the trip. Bila nampak anak happy macam tu, rasa berbaloi sgt pergi holiday neh =)
Second version. Korang tengok ajelah si kecik tu guane. Habi pon naik fenin. HEHEHE
Bukti dia sangat happy & enjoy. Berlari kesana kemari. Maklom la tempat pon memang luas. Cuma jaga-jaga ajelah takot dia terbabas. Kang tak pasal-pasal ayah kena terjun laot. Kadang dia terjatuh dah lari-lari tu. Bangun sendiri & teruskan larian dia. Layankan ajelah ^_^
 
Cantik. Tapi panasnya ya ampunnnnnn. Kami masok kfc semata-mata nak sejuk aircond. Tapi dlm kfc aircond pon suam-suam kuku aje. Gilos ahhh. Rasa cam udang kena bakar dalam oven aje wuwuwuw.







Popular Posts