Our 3rd Holiday For 2012

4 hari saje lagi untuk holiday ke-3 kami pada tahun 2012 akan memunculkan dirinya. Aku tak pasti lah dalam keadaan kesihatan aku skrg nie, bagus ke tidak pergi bercuti. Kang kate aktif sangat sampai stress, BP pon naek. Tapi kalo nak ikotkan kalo stres, eloklah pergi bercuti tenang-tenangkan fikiran kan?

Hurmm..gasaklah. Yang pasti memang kena pergi trip yang seterusnya ini pasal lepas nie takkan ada peluang dah nak jejak kaki ke rumah Kak Ya sanun. Alkisahnya Kak Ya dah dapat green light utk berpindah balik ke HQ di KLCC pada bulan 5 iaitu bulan depan. Wuwuwuw. Tak lame jodoh Kak Ya dengan Petronas Fertilizer sane. Dalam 2 tahun setengah gitu jer. Khidmat dia lebih diperlukan di HQ.

Memang elok sangatlah trip aku ke sana ngam-ngam sui dengan perihal kisah Kak Ya. Kalo lambat sikit dari bulan nie, memang kena sewa hotel dah aku g kesana. Hohoho. Lepas nie kite jalan-jalan Penang & Langkawi pulak yerp. Last pergi Langkawi masa family trip back at 2009. A few months before i'm getting married. Sangat nostalgia ^_^

Kali nie pergi dengan family sendiri. Kecik pon asalkan cukop korum ada mak, bapak & anak. Terbaekkk!!! Ehhh....lupe pulak Cik Anje Naurah pon join sekali. Last minute punye citer. Kebetulan Kak Ya ada meeting kat HQ, so Jumaat malam tu dia pon akan ke Penang la semula. Tanya Anje if dia nak ikot. Budak tu mcm org ngantok disorong bantal ajelah. Bezanya Kak Ya & Anje naik MAS bukan Air Asia macam kami. Untong ah Cik Anje Naurah kali nie =P So kami akan berjumpa di airport Penang ajelah nanti. Naik teksi sama-sama ke rumah Kak Ya di Gurun sane.

Kak Ya now dah fenin lalats mahu packing barang semua pindah balik KL. Rumah sewa pon tak dapat lagi. Adhoc betol gayanya. Takpelah, nnti kami kat sana boleh la tolong packing apa yang patot. Macam tawu-tawu aje kan dia memang memerlukan tenaga kerja lebih. Yang pengsan pastinya habi. Hehehe =P Aku tak boleh buat kerja berat-berat...nanti BP naek! Alasan ke ape ni? Kohhkoff ^_0


Best ker Naurah nak naik flight lagi dah neh? I hope u love it dear ^_^


Popular Posts