Dinner At SR - 3rd Anni

Malam sebelum kami bertolak ke KK, spt yang dirancangkan, kami having dinner at Secret Recipe, Nilai. First time makan kat sana. Sebelum nie macam tak berminat sgt pon nak pergi. Ade special occasion mcm celebrate 3rd anniversary nie barulah ada sebab kukuh nak terjah. Kalau takat saje-saje aje, habi macam tak bape minat nak pergi. Aku tak pasti samada kat SR Nilai nie foods & drinks dia memang kureng or macam mane. Tp memang tak umphhh sgt lar rasanya. So-so. Kek ajelah yang maintain mcm dulu.

Entah kenapa Naurah selok nak pakai tudung dia g keluar malam tuh. So layankan ajelah gambo gediks kami bersama kat sana yer. Mood budak tu baik & dapatlah amek gambo molek-molek sikit. Kualiti jelah kureng pasal pakai camera free aku tu jer. Enjoice....

She likes it =)
Sampai peace 4 kau nak!
Dedua air nie tak sedap blergghhhh
Mine
Habi's
Concentrate nampakkk
Sayam ibu yang super best bg awak neh =P






Popular Posts