Its A Busy Morning

I am so busy since yesterday late in the evening until this morning. Typing that long BQ, calculating the amounts & fill in the figures. Mata pon sudah naik juling tengok nombor kecik-kecik. Tolongggg!!!!

Nie pon dapat curi masa sikit sebab most of the works dah siap & tinggal sikit-sikit lagi tunggu si Man poyo tu abes meeting. Mau tanya dia nak fill up the figures kat mana what on. Bila sibuk nie tup tap tgk jam dah 10am+ O__O Breakfast pon sempat makan 2 biji karipap aje bersama air masak. Mee goreng lansung tak sempat nak sentuh pon. Looks like my breakfast is going to be my lunch larhhh T__T

Honestly, sekali sekala bz macam nie rasa best juga. Masa kat opis terasa pantas berlalu & paling best bila sudah waktu utk clock out. Hoyeaaahhh! Lagi pulak hari nie hari Jumaat kansss? Double happiness rasanya ^___^

Bestnya esok bangun pagi no need to rush bersiap mandi bagai. Its time to golek-golek & hugging each other with Naurah & habi. Baju kurung Naurah 2 pasang yg dibeli online sudah sampai semalam. Comel giler Naurah pakai bajunya semalam. Tapi dia mcm nak cepat bukak aje sebab rimas kowt. Huuuuu...

Yana, your roti turki & cheese powder pon sudah sampai pagi ini. Thanks yer ^___^ Kite beli.....




Popular Posts