Kek Gula Hangus Untuk Semua



Pagi Jumaat memang selalunya indah. Tapi yang mata aku bengkak tak cukop tido nie apasalllll????grrrrrr.....

Update tentang tengkok. Alhamdulillah semakin membaik. Dah boleh pusing kiri kanan tp aku jadi mcm fobia nak buat. Masih belom boleh pusing sampai habis tp ini pon dah syukur sesangat. Cancel plan nak ke AnNur Specialist kt Bangi esok. Tp bab shopping baju bajan Naurah kat Manjaku tetap ON ngehngehh. Ehhh...Wong Solo maybe? Dekat sangat dah tu =D Sabor yer mekNa hihihi....nanti aku ade $$ banyak bukak Wong Solo seketoi kat bandar Kuantan. Mu tungguuuu....

Eyh..cerita pasal gambar di atas. Rabu lepas ada farewell party for 1 of our colleagues Kak Sherene. So kami buat makan-makan secara pot luck tp taknak berat-berat sangat. So aku pon orderlah kek gula hangus diatas utk buat kudap time minum petang. Order Isnin, Selasa pos, Rabu pagi dah sampai =) Terbaekkk!!

The cake as usual adalah super moist & gebu. This time Naurah makan hokehhh!! ^___^ Dia yang mintak masa aku tengah potong-potong masuk dlm tupperware buat bekal ke office habi & taska Naurah. MIL pon dapat habuan sebekas. Ramai yang dapat merasa kek awak Ayu =)

So for those yang nak merasa keenakkan kek gula hangus dari Melaka, bolehlah contact sama Ayu di details yang tertera di gambar di atas. You won't regret it. InsyaAllah ^___0

p/s: masa potong-potong kek nak masok dlm bekas MIL, terfikir jugak alangkah seronoknya kalau aku yang buat kek tu. mesti lagi syok feel nya kan? tetibe berkobar nak beli oven (kejap jer nie kehkehh)





Popular Posts